Online theorie leren en oefenen

Wanneer het jou uitkomt, kun je online je theorie leren en oefenen. Voor € 49,95 kun je vier maanden lang theorie leren en de oefenexamens doen.

Alle verkeersregels worden op een rustige en heldere manier uitgelegd. Daarnaast worden alle verkeersborden en de betekenissen daarvan toegelicht. De hele theorie wordt verduidelijkt met filmpjes en heldere teksten, zowel gesproken als geschreven.

Als je de theorie hebt geleerd, kun je gelijk aan de hoofdstuktoetsen en de oefenexamens beginnen. De tien oefenexamens die je hier vindt, zijn precies volgens de standaard die het CBR hanteert. In totaal bevatten de oefenexamens 650 vragen. Ook zijn er maar liefst vijftig lastige voorrangssituaties in 3D animatie te zien. Verder leer je de antwoorden onder tijdsdruk te geven. Zo gaat het tijdens het echte examen tenslotte ook. Het is heel belangrijk om het examen op die manier te trainen.

Met dit totaalpakket van Leren & Oefenen kun je vier maanden lang de theorie leren en de oefenexamens doen. Je leert de theorie en je kunt met behulp van oefenexamens testen of je al helemaal klaar bent om het examen met succes af te leggen.

Hoe werkt het:

  1. Ga naar de website van 3D theorie
  2. Klik op producten, meer info en vervolgens op aanmelden en kopen.
  3. Vul je gegevens in op het aanmeldformulier.
  4. Als je alle gegevens hebt ingevuld en bevestigd krijg je een bevestigings e-mail toegestuurd.
  5. De laatste stap is de betaling (via IDEAL), vervolgens kun je aan de slag!
  6. Geldigheid is 4 maanden.

Eisen theorie-examen

Kennis: 12 vragen, waarvan er 10 goed moeten worden beantwoord.

Inzicht: 28 vragen, waarvan er 25 goed moeten worden beantwoord.

Gevaarherkenning: 25 vragen, waarvan er 13 goed moeten worden beantwoord.

Zijn er nog vragen over de theorie? Neem dan contact met ons op.